محققان به‌وجود سلول جدیدی که به‌نظر‌می‌رسد سبب آلرژی‌های غذایی مهلک می‌باشد پی برده‌اند که این موضوع به توضیح اینکه چرا برخی از افراد واکنش‌های آلرژیک شدید نشان‌می‌دهند، کمک می‌کند و طی گزارشی که آن را «ماست‌سل‌های موی تولید‌کننده‌ی   IL-9»  سلول‌های ( MMC9) می‌نامند‌، این سلول‌ها مقادیر زیادی از یک پروتئین ایمنی التهابی به‌نام اینترلوکین‌9(IL-9) تولید‌می‌کنند که شوک آنافیلاکتیک را در پاسخ به‌غذای خورده شده تقویت می‌کند که  پیشتر‌ازاین، منبع اصلی سلولی‌IL-9نامعین بود.

برای آغاز پاسخ آلرژی غذایی‌، بدن به داشتن سطحی از IgE نیاز دارد و همچنین جهت بروز پاسخ شدید و آنافیلاکسی، باید سلول‌های MMC9 را نیز تولید‌ کند؛ چرا که بدون این سلول‌ها دچار آلرژی‌های غذایی شدید نخواهد شد.


تازه ترین اخبار تخصصي پزشكي ايران و جهان آلرژی‌های ,شدید ,غذایی ,mmc9 ,می‌کند ,سلول‌ها ,آلرژی‌های غذایی ,این سلول‌ها ,به داشتن ,داشتن سطحی ,بدن بهمنبع

ویتامین D3 و بررسی عوارض کمبود و عوارض جانبی آن (بخش 2)

ویتامین D3 و بررسی عوارض کمبود و عوارض جانبی آن (بخش 1)

بررسی فیبرومیالژیا، علائم، تشخیص و درمان آن (بخش 3)

بررسي فيبروميالژيا، علائم، تشخيص و درمان آن (بخش 2)

بررسي فيبروميالژيا، علائم، تشخيص و درمان آن (بخش 1)

بررسي تفاوت بيماري ليكن پلان و آلرژي پوستي

چرا خمیازه می‌کشیم؟

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فیلم و سریال ایرانی آسیاتک مشهد | نمایندگی رسمی آسیاتک در خراسان رضوی مجله ویکندر جدیدترین سریال های ترکیه گشنیز | وبسایت آموزشی و تفریحی فروشگاه سایت بلاگ بیست لاستيك پيرلي فروش انواع فیش پرینتر وردپرس خرید کاغذ دیواری ارزان قیمت