محققان به‌وجود سلول جدیدی که به‌نظر‌می‌رسد سبب آلرژی‌های غذایی مهلک می‌باشد پی برده‌اند که این موضوع به توضیح اینکه چرا برخی از افراد واکنش‌های آلرژیک شدید نشان‌می‌دهند، کمک می‌کند و طی گزارشی که آن را «ماست‌سل‌های موی تولید‌کننده‌ی   IL-9»  سلول‌های ( MMC9) می‌نامند‌، این سلول‌ها مقادیر زیادی از یک پروتئین ایمنی التهابی به‌نام اینترلوکین‌9(IL-9) تولید‌می‌کنند که شوک آنافیلاکتیک را در پاسخ به‌غذای خورده شده تقویت می‌کند که  پیشتر‌ازاین، منبع اصلی سلولی‌IL-9نامعین بود.

برای آغاز پاسخ آلرژی غذایی‌، بدن به داشتن سطحی از IgE نیاز دارد و همچنین جهت بروز پاسخ شدید و آنافیلاکسی، باید سلول‌های MMC9 را نیز تولید‌ کند؛ چرا که بدون این سلول‌ها دچار آلرژی‌های غذایی شدید نخواهد شد.


تازه ترین اخبار تخصصي پزشكي ايران و جهان آلرژی‌های ,شدید ,غذایی ,mmc9 ,می‌کند ,سلول‌ها ,آلرژی‌های غذایی ,این سلول‌ها ,به داشتن ,داشتن سطحی ,بدن بهمنبع

ویتامین D3 و بررسی عوارض کمبود و عوارض جانبی آن (بخش 2)

ویتامین D3 و بررسی عوارض کمبود و عوارض جانبی آن (بخش 1)

بررسی فیبرومیالژیا، علائم، تشخیص و درمان آن (بخش 3)

بررسي فيبروميالژيا، علائم، تشخيص و درمان آن (بخش 2)

بررسي فيبروميالژيا، علائم، تشخيص و درمان آن (بخش 1)

بررسي تفاوت بيماري ليكن پلان و آلرژي پوستي

چرا خمیازه می‌کشیم؟

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دنیای لاغری تابلو سازی خرید بهترین ترازوی صدر شما بیا پرده بازار خرید اینترنتی فروشگاه چلسی هر روز بیا معرفی کالا فروشگاهی rama